Kids@thepark: een ideale en gezellig dag met je gezin! De kids vermaken zich de hele dag in het park, ouders kunnen heerlijk rondkijken, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje!

kids@thepark een twee dagen durend evenement, en wel op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. Dan vindt de 6e zomereditie plaats vank ids@thepark.
 
Beide dagen is van 10.00 – 18.00 uur het knusse Prins Bernhardplantsoen in Hengelo weer omgetoverd tot een gezellig familiepark! De entree is gratis en er is van alles te doen en te zien o.a.:

  • vele kramen en tenten met uiteenlopende producten voor het hele gezin
  • groot podium met diverse optredens
  • modeshows
  • verschillende kinderworkshops
  • diverse sport- & spelactiviteiten
  • spectaculaire atracties

Net als vorig jaar hebben we op ons podium weer kids@thepark Got Talent. Doe je mee?

kids@thepark Got Talent

In samewerking met Hengelose Basisscholen organiseren we een talentenjacht kids@thepark Got Talent! In jouw klas op school wordt een voorronde gehouden, de winnaar(s) mag/mogen optreden op ons grote kids@thepark podium voor honderden mensen publiek! Gaaf toch! Een echte jury, natuurlijk met onze Sproet, kiest beide dagen een winnaar en zij krijgen een prijs. Maar niet alleen de winnaars krijgen een prijs maar ook zijn/haar hele klas! Je kan bijvoorbeeld een bon winnen van Spellenspeciaalzaak de Dondersteen, een ijsjes-bon of wie weet win jij wel een professionele fotoshoot! Dus zorg dat je meedoet met jou klas en kom daarna je klasgenootje aanmoedigen tijdens kids@thepark Got Talent op 1 & 2 september! Heeft je juf of meester geen voorronde in de klas georganiseerd maar wil je wel graag bij ons optreden? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur een kort filmpje mee van je act en wie weet mag jij wel optreden via een ‘wildcard'!

 
Graag tot ziens op 1 of 2 september bij kids@thepark in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo!

 


Download de banner